
Czekoladowa stacja - ZOKU

Opis
Czekoladowa stacja od ZOKU - doskonałe uzupełnienie koncepcji tworzenia domowych lodów na patyku - Quick Pop!
Możliwość zanurzenia lodów w płynnej czekoladzie i dodania różnych, kolorowych posypek pozwoli lodom stać się jeszcze lepszymi, oryginalniejszymi, smakowitszymi!
Polewa może być również w oryginalniejszych smakach (waniliowym, miętowym, owocowym itp), jako posypki użyć można kruszonych orzechów, startej czekolady, wiórek kokosowych, cukrowych perełek. Gotowe przepisy i inspiracje przygotowania lodów są zamieszczone w dołączonej broszurze.
W zestawie znajdują się:
- wyprofilowanego naczynia do zanurzania lodów w czekoladzie,
- dwufunkcyjnej, wyprofilowanej łyżki (za jej pomocą otwiera się bazę, służy również do polewania lodów czekoladą),
- dwóch zintegrowanych z bazą tac na posypki,
- przykrywki, która utrzymuje odpowiednią temperaturę czekolady,
- broszury z instrukcją obsługi oraz przepisami.
Maksymalna temperatura czekolady to 49 st. C.
Myć ręcznie bez użycia ostrych zmywaków.
Nie używać w kuchenkach mikrofalowych.
Produkt zaprojektowany w USA, wyprodukowany w Chinach. Wolny od BPA i ftalanów.
UWAGA:
Produkt nie jest zabawką – do użytku pod nadzorem dorosłych. Małe części mogą zostać połknięte (produkt dla dzieci powyżej 3 roku życia).