FunCakes pasta cukrowa Elegant Ivory - kremowa 250g
Cena regularna:
towar niedostępny
Pasta cukrowa FunCakes Ivory o pysznym smaku wanilii.
Bardzo elastyczna, gładka i łatwa w użyciu.
Fondant jest miękki, plastyczny o gładkiej strukturze. Schnie równomiernie i całkowicie twardnieje po obróbce, zapewniając satynowe wykończenie.
Doskonale nadaje się do pokrycia tortu. Można jej używać także z wykrawaczami/foremkami.
Pasta cukrowa nadaje się również do tworzenia zdobień, można z łatwością ją ręcznie modelować.
Jak uzyskać najlepsze rezultaty?
Pozwól, aby pasta cukrowa osiągnęła temperaturę pokojową. Masę należy dokładnie ugniatać, aż będzie gładka i elastyczna.
W celu rozwałkowania masy zaleca się posypanie powierzchni roboczej odrobiną cukru pudru.
Rozwałkowywać na grubość 2-3mm.
Jeśli po rozwałkowaniu pasty na jej krawędziach widoczne są małe pęknięcia, oznacza to, ze pasta została źle wyrobiona. Należy ja ponownie wyrobić i rozwałkować.
Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze 15°C–20°C.
Dodatkowe informacje: certyfikowany produkt koszerny, bezglutenowy, odpowiedni dla wegan i wegetarian. Może zawierać śladowe ilości migdałów.
Najlepiej spożyć do 30.11.24
Szczegóły
Nie ma jeszcze żadnych opinii, bądź pierwszy!
Kup w przeciągu:
18,00 zł
125,00 zł
125,00 zł
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.