Stabilny uchwyt do rękawów cukierniczych z tylkami / Nordic Ware
Opis
Dekoracja tortów, ciastek, pierników i wszelkich innych ciast i babeczek, tak łatwo - jakbyś pisał długopisem
Po prostu napełnij rękaw lukrem, włóż do miętowego długopisu i dekoruj!
Zapewnia precyzyjną kontrolę i pewne ruchy rąk, bez kleksów i nierówności. Opatentowany mechanizm dźwigniowy odciąża dłonie.
Zestaw składa się z:
- miętowego stabilizatora na rękaw cukierniczy (tzw. długopisu)
- 2 jednorazowych rękawów cukierniczych
- 2 metalowych tylek
- 2 przejściówek
Ważne:
Przed pierwszym użyciem umyć w ciepłej wodą z płynem do mycia naczyń. Tylki można myć w zmywarce.
Instrukcja:
1. Za pomocą nożyczek odetnij około 2,5 cm od spiczastego końca plastikowego rękawa cukierniczego, tak aby wewnętrzny pierścień przejściówki dotarł, po włożeniu, do krawędzi worka.
2. Włożyć wewnętrzny przejściówkę do rękawa. Wybierz metalową końcówkę dekoracyjną, której chcesz użyć i włóż do zewnętrznej złączki. Połącz łącznik zewnętrzny z łącznikiem wewnętrznym i przekręć, aby je razem dokręcić.
3. Rękaw napełnij kremem około ½ filiżanki. Zakręć górną część torebki kilka razy, aby zamknąć masę cukierniczą w rękawie. Przełóż tylkę dekoracyjną przez otwór w długopisie i wsuń skręconą część torebki do szczelinę blokującą. Zapobiegnie to wyciekaniu kremu z torby podczas użytkowania. Dobrze widać to na dołączonych do opisu zdjęciach.
4. Uchwyt długopisu należy umieścić z powrotem na miejsce. Długopis z rękawem jest gotowy do użycia! Tylki można dowolnie wymieniać korzystając z tego samego rękawa wypełnionego lukrem.
Szczegóły
Opinie o produkcie (0)
Nie ma jeszcze żadnych opinii, bądź pierwszy!
Kup w przeciągu:
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.